جنگ با سرطان پروستات با چای سبز
جنگ با سرطان پروستات با چای سبز
محققان دانشگاه کالیفرنیا با تجویز روزانه 6 فنجان چای سبز به طور تصادفی به گروهی شامل 67 مبتلا به سرطان پروستات که برای انجام عمل پروستاکتومی برنامهریزی شده بودند، به مدت 3 تا 8 هفته (بسته به زمان عمل جراحی) دریافتند که نوشیدن 6 فنجان چای سبز در روز میتواند نشانگرهای زیستی در بافت پروستات را در این بیماری تحت تأثیر قرار دهد.
به گزارش ایسنا، نتایج حاصل از این پژوهش با مشاهده نمونه خون و ادرار افراد تحت درمان قبل و بعد از مصرف چای سبز حاکی از آن بود که غلظت سرم آنتیژن اختصاصی پروستات (PSA) در پایان مطالعه در مقایسه با سطوح پایه آن در مردانی که چای سبز مصرف کردند کاهش یافته و علاوه بر آن میزان بیان پروتئین بافت پروستات در گروه مورد مطالعه کمتر از گروه شاهد بوده است.
از طرفی نتایج دیگر این پژوهش با رنگآمیزی ایمونوهیستوشیمی نشان داد که فاکتور هستهای کاپا B که نشانگر التهاب است و همچنین نشانگر ادرار از آسیب اکسیداتیو DNA به طور قابل توجهی در مردان مصرف کننده چای سبز در مقایسه با گروه کنترل کاهش یافته است.
نتایج این پژوهش دیدگاه جدیدی را از مکانیسم عمل مصرف چای سبز علیه فرآیندهای التهابی که با رشد سرطان مرتبط است را ارائه کرده و آن را عاملی برای کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات میداند.
چای سبز ممکن است از برخی از سرطانها در زنان پیشگیری کند
یک بررسی جدید نشان میدهد که نوشیدن منظم چای سبز ممکن است خطر دچار شدن به سرطان روده بزرگ، معده و گلو در زنان در سنین بالا اندکی کاهش دهد.
به گزارش تودی هلث این پژوهشگران در بررسی بر روی بیش از 69000 زن که دست کم سه بار در هفته چای سبز مینوشیندند دریافتند که احتمال دچار شدن این زنان به سرطانهای دستگاه گوارش 14 درصد کمتر است.
اثر چای سبز در کاهش خطر سرطان موضوعی بحثبرانگیز بوده است. بررسیهای قبلی در باره اینکه آیا نوشیدن چای سبز واقعا خطر سرطان را کاهش میدهد، به نتایج متناقضی رسیده است.
پژوهشگران این کارآزمایی بالینی آیندهنگر را بر روی گروه بزرگی از زنان چینی انجام دادند، که سیگار نمیکشیدند. این پژوهشگران همچنین اطلاعاتی درباره رژیم غذایی، عادات ورزشی، وزن و سابقه پزشکی آنها جمعآوری کرده بودند.
این بررسی با وجود در نظرگرفتن سایر عوامل موثر در بروز سرطان گوارشی، نشان داد که عادات زنان از لحاظ نوشیدن چای سبز با خطر سرطان در آنها ارتباط دارد.
به گفته موسسه ملی سرطان آمریکا تا به حال کارآزماییهای بالینی معدودی درباره اثر چای سبز بر کاهش خطر سرطان منتشر شده است، و نتایج آنها تا به حال یکسان نبوده است.
اما بررسیهای آزمایشگاهی بر روی حیوانات و سلولهای انسانی شواهدی قوی از اثر بالقوه چای سبز در مقابله با سرطان به دست داده است.
[ بازديد : 240 ] [ امتياز : 3 ] [ نظر شما : ]