چای سبز و قهوه علیه سکته مغزی چای سبز و کاهش خطر بروز سرطانهای دستگاه گوارش در زنان
چای سبز و قهوه علیه سکته مغزی
محققان علوم پزشکی در مقالهای در شماره اخیر نشریه انجمن قلب و عروق آمریکا اعلام کردند مصرف چای سبز و قهوه به کاهش خطر سکته مغزی کمک میکند به خصوص هنگامی که هر دو نوشیدنی، به طور منظم در برنامه تغذیه فرد قرار گیرند.
به گزارش خبرگزاری شینهوا ، دکتر یوشی هیرو کوکوبو سرپرست گروه محققان مرکز ملی مغزی و قلب و عروق ژاپن گفت این بزرگترین مطالعه برای بررسی تاثیر توام قهوه و چای سبز بر سکته مغزی است؛ با تغییری کوچک ولی مثبت در شیوه زندگی میتوانید به کاهش خطر سکته مغزی کمک کنید و این تغییر، افزودن چای سبز به نوشیدنیهای روزانه شماست.
محققان با بررسی بر روی هشتاد و سه هزار و دویست و شصت و نه فرد بالغ در ژاپن درباره عادات نوشیدن قهوه و چای سبز، آنان را به مدت سیزده سال تحت بررسی قرار دادند.
محققان دریافتند کسانی که چای سبز یا قهوه مصرف می کنند کمتر از دیگران در خطر ابتلا به سکته مغزی قرار دارند.
به گفته محققان ، کسانی که دست کم یک فنجان قهوه در روز مصرف می کنند از خطر سکته مغزی به میزان بیست درصد میکنند.
کسانی
که دو یا سه فنجان چای سبز در روز می نوشند به میزان چهارده درصد از خطر
سکته مغزی در خود میکاهند و آنانی که دست کم چای فنجان چای سبز در روز می
نوشند این خطر را تا بیست درصد کاهش میدهند. و آنانی که روزانه دست کم یک
فنجان قهوه یا دو فنجان چای سبز می نوشند خطر خونریزی های داخل مغزی را تا
سی و دو درصد در خود کاهش میدهند.
خونریزی مغزی هنگامی روی می دهد که عروق خونی پاره می شوند و خون داخل آنها به درون مغز راه مییابد.
حدود سیزده درصد از موارد سکته مغزی را سکته های ناشی از خونریزی عروق داخل مغزی تشکیل میدهند.
محققان در این مطالعه ، افراد چهل و پنج تا هفتاد و چهار ساله را انتخاب کردند و در مدت سیزده سال ، آنان را مورد بررسی قرار دادند.
پس از آب، چای و قهوه ، پر مصرفترین نوشیدنیهای جهانند.
محققان ژاپنی میگویند به همین علت، این مطالعه، قابل تعمیم به مردم سراسر جهان است.
چای سبز و کاهش خطر بروز سرطانهای دستگاه گوارش در زنان
به گزارش ایسنا، در این مطالعه معلوم شد در زنانی که به نوشیدن چای سبز عادت دارند احتمال ابتلا به سرطان دستگاه گوارش 17 تا 21 درصد کاهش پیدا میکند.
به گزارش تایمز او ایندیا، متخصصان مرکز سرطان واندربیلت - اینگرام در این مطالعه روی حدود 75 هزار زن چینی میانسال و سالمند که در برنامه «تحقیق سلامت زنان شانگهای» شرکت کرده بودند، آزمایش انجام دادند.
در آغاز آزمایشات از این زنان درباره مقدار و نوع چای سبز مصرفی و طول مدت استفاده از این نوشیدنی سوالاتی پرسیده شد. اکثر زنان چینی پاسخ دادند که مدت طولانی و از اوایل جوانی به نوشیدن این چای عادت داشتهاند.
این متخصصان دریافتند که مصرف مداوم چای سبز یعنی حداقل سه نوبت در هفته و به مدت بیش از شش ماه متوالی احتمال ابتلا به این سرطانهای دستگاه هاضمه را تا 17 درصد کاهش میدهد. بعلاوه هر چقدر مقدار مصرف چای سبز از این میزان بیشتر شود، خطر احتمالی ابتلا به این سرطان باز هم کمتر میشود. بویژه زنانی که در روز بین دو تا سه فنجان چای سبز مینوشند حدود 21 درصد کمتر با خطر ابتلا به این قبیل سرطانها مواجه میشوند.
دکتر سارا نیچوتا که سرپرستی این مطالعه را عهدهدار بوده در بیانیهای خاطرنشان کرد: زنانی که حداقل 20 سال متوالی چای سبز نوشیدهاند، 27 درصد کمتر با خطر ابتلا به سرطانهای دستگاه هاضمه مواجه میشوند.
[ بازديد : 233 ] [ امتياز : 3 ] [ نظر شما : ]