نابودی سلول‌های سرطان دهان با چای سبز خواص ضدپیری و ضدسرطانی «چای سبز»


مطالعات محققان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا نشان می‌دهد که یکی از ترکیبات موجود در چای سبز، سلول‌های سرطان دهان را نابود می‌کند؛ در حالی که به سلول‌های سالم هیچ آسیبی وارد نمی‌کند.

به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، این ترکیب EGCG نام دارد و قادر به نابود کردن تمام سلول‌های سرطانی دهان است. ترکیب EGCG با غیرفعال کردن میتوکندری سلول‌های سرطانی، باعث نابودی این سلول‌ها می‌شود.

تحقیقات نشان می‌دهد که این ترکیب خواص بالقوه‌ای در نابودی سلول‌های سرطانی دیگر نیز دارد.

پنجمین سمپوزیم بین‌المللی در زمینه چای و سلامت در واشنگتن، برخی از مزایای چای سبز را اينگونه تشريح كرده است:

• پلی فنول موجود در برگ چای سبز باعث کاهش وزن می‌شود

تحقیقات نشان داده است که چربی دور شکم مصرف‌کنندگان دایمی چای سبز کاملاً متناسب است. چای سبز دارای ترکیباتی هستند که موجب اکسیداسیون چربی می‌شود.

• ترکیبات موجود در چای سبز از بروز سرطان جلوگیری می‌کند

برگ چای سبز حاوی پلی فنل است؛ پلی فنل از پیشرفت سرطان جلوگیری می‌کند. چای سبز از بروز سرطان پروستات جلوگیری می‌کند.

• چای سبز معمولی باعث سلامت قلب و کاهش فشار خون می‌شود

معمولاً چربی وعده‌های غذایی باعث افزایش غلظت خون می‌شود. چای باعث اتساع رگ‌های خونی می‌شود و به این ترتیب فشار خون کاهش می‌یابد.

• چای سبز باعث افزایش تراکم استخوان می‌شود

پوکی استخوان، عمده‌ترین نگرانی سازمان بهداشت جهانی است. پلی فنل موجود در چای سبز، باعث استحکام استخوان می‌شود و از بروز پوکی استخوان جلوگیری می‌کند. علاوه بر این، چای باعث تقویت عملکرد عضلات و کاهش التهاب می‌شود. در ادامه بررسی‌ها آمده است که چای سبز یکی از مهمترین عوامل ترمیم و بازسازی استخوان است.

نتایج این تحقیقات در نشریه Molecular Nutrition and Food Research منتشر شده است.


متخصصان خواص بسیاری از جمله خواص آنتی اکسیدانی ثابت، ضدپیری و ضدسرطانی را برای چای سبز نقل کرده‌اند.

به گزارش ايسنا، متخصصان سنگاپوری خواص ضد سرطانی این نوع چای را مورد بررسی قرار داده‌اند و در حال تولید کپسول نانو از این داروی ضدسرطانی هستند.

همچنین از این محصول به عنوان یک حامل نانو در تولید داروی ضدسرطان استفاده می‌کنند.

مطالعات دیگر نیز نشان می‌دهد کاهش رشد تومور با استفاده از این دارو بسیار موثرتر از استفاده از دیگر داروهاست.

EGCG، آنتی اکسیدان ضدسرطانی در چای سبز است که در درمان سرطان و اختلالات دیگر بسیار موثر است.

یکی از مشکلات اصلی شیمی درمانی این است که سلول‌های سالم در بافت‌ها و اندام‌های اطراف را از بین می‌برد، اما این دارو تنها بافت سرطانی را مورد حمله قرار می‌دهد. استفاده از این خاصیت در درمان سرطان پستان نتایج امیدوار کننده‌ای داشته و عوارضی نداشته است.

این مطالعه در nature nanotechnology منتشر شده است.


[ بازديد : 219 ] [ امتياز : 3 ] [ نظر شما :
]
[ جمعه 15 خرداد 1394 ] [ 21:40 ] [ چای سبز ]
[ ]